Frisör Malmö

Klippningar, färgning och frisyrer •

Färgning

Att färga håret är ett enkelt sätt att också fräscha upp helhetsintrycket av frisyren. Vi som arbetar är duktiga på både slingor och färgning och kan garantera er en hårfärg som håller länge, har en fin lyster och som passar er hudton. Tack vare vår kunskap kan vi enkelt hjälpa er att välja en nyans som gör att ansiktsdrag och ögonfärg framhävs på ett tilltalande sätt. Vi erbjuder både män och kvinnor att komma till oss för att få en ny hårfärg.

Prisvärd färgning för ett felfritt resultat

På vår frisörsalong i Malmö värnar vi om att ha nöjda kunder. Därför är vi noga med att avsätta en tid för konsultation innan vi påbörjar färgningsarbetet. Om du vill göra större förändringar kan det behövas mer arbete och vi vill vara säkra på att allting blir perfekt. Du kan känna dig trygg med att vi använder oss av färger som är skonsamma mot håret utan att de tappar sin glans efter ett par tvättar. Vi kan göra balayage, ombré, helfärgningar likväl som vi kan slinga håret i Malmö.

hårfärgning-malmö-prisvärd (1)

En väl utförd färgning i Malmö

Att färga eller slinga håret i Malmö kräver en duktig frisör. Om du besöker vår frisörsalong får du:

 • Hjälp av utbildade frisörer som är duktiga på att blanda färger
 • En färgning som anpassas efter dina önskemål
 • En garanti om att vi inte avslutar arbetet före du är nöjd

Färga och slinga håret till bra pris

Frisörbesök är något som ibland skjuter i höjden i priser. Det är något vi har valt att motverka genom att ha en tydlig prissättning så att inga oväntade och tråkiga utgifter uppstår. Vi är en prisvärd frisör i Malmö som erbjuder hög kvalitet på vårt arbete och ett hållbart slutresultat. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill boka tid för färgning eller om du vill ställa en fråga om någon specifik förändring du vill göra. Vi finns här för att svara på dina frågor!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Malmö som kan göra håruppsättningar, klippningar och färgningar.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@frisormalmo.nu

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en frisör i Malmö som kan göra håruppsättningar, klippningar och färgningar.

Frisörmalmö.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. frisörmalmö.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.