Frisör Malmö

Klippningar, färgning och frisyrer •

Klippning

Låt oss i Malmö ta hand om ditt hår. Vi har många års erfarenhet av alla typer av hår och är måna om att lyssna på våra kunders önskemål. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd, och att den nya frisyren fungerar i vardagen när du lämnat vår salong. Klippning kan vara ett enkelt sätt att förändra ditt utseende. Vi tar fram en snygg frisyr som passar just din ansiktsform och livsstil.

Välkommen som kund till vår frisörsalong

Låt vår frisörsalong ta hand om ditt hår genom att klippa slitna toppar regelbundet. På så sätt håller sig din frisyr snygg och ditt hår behåller sin lyster. Om du vill ha en större förändring genom en ny klippning diskuterar vi dina behov och utgår från ditt hårs kvalitet. Kanske vill du ha en lättskött look eller så har du inte något emot att lägga lite extra tid på ditt hår. Unna dig en stunds avkoppling i vår moderna salong när det är dags att klippa håret i Malmö.

hårklippning-malmö-prisvärd-central

Klippning när du letar efter en bra salong

Skapa en ny och trendig look hos oss. Vi håller koll på det senaste modet och vill att du ska känna dig nöjd med din nya frisyr.

 • Vi har lång erfarenhet av alla typer av hår kombinerat med ett tekniskt kunnande
 • Hos oss får du ett trevligt bemötande och ett leende
 • Vi håller oss alltid uppdaterade inom de senaste trenderna
 • Våra frisörer ger tips och råd om hur du ska sköta om ditt hår

Vi är en prisvärd frisör i Malmö

Som kund är du alltid i fokus. Inför en klippning eller en färgning börjar vi alltid med en kort konsultation som kan sägas vara den viktigaste förutsättningen för att du ska få just den frisyr du önskar. Våra duktiga frisörer har känsla för både färg och form till de bästa priserna. Hos oss får du även råd och vi kan förse dig med hårvårdsprodukter som passar just ditt hår. Vårt mål är du som kund ska känna dig trygg i våra händer, och vi ser alltid till att ha gott om tid vid varje besök.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Malmö som kan göra håruppsättningar, klippningar och färgningar.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@frisormalmo.nu

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en frisör i Malmö som kan göra håruppsättningar, klippningar och färgningar.

Frisörmalmö.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. frisörmalmö.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.